Linkbuilding: meer klanten, meer inkomen

Veel ondernemers in Nederland zijn zich er terdege van bewust dat het internet niet mag worden overslagen in hun zoektocht naar klanten. Uw reputatie, mond op mond reclame, een leuke folder of een advertentie in het lokale dagblad zijn niet meer genoeg om potentiële klanten binnen te halen, zelfs niet wanneer u alleen maar binnen uw eigen regio klanten zoekt. Met de opkomst van het internet is het voor iedereen zo ontzettend gemakkelijk geworden om dingen op te zoeken, met een paar simpele aanslagen op het toetsenbord en een muisklik hier en daar kan iedereen alles vinden. Het ideaal voor iedere ondernemer is dan ook dat uw (bedrijfs)naam juist op die plaats verschijnt.

  • Bent u dus op zoek naar iets meer herkenning voor uw bedrijf?
  • Kunt u wel wat extra klanten gebruiken?
  • Ziet u ook met lede ogen aan hoe uw website maar weinig bezoekers trekt?

Laat ons u daarbij helpen. Door middel van linkbuilding kunnen wij het aantal bezoekers op uw website drastisch verhogen. Het mooie hiervan is, is dat al deze bezoekers ook echt op uw website zullen willen zijn. Linkbuilding zorgt ervoor dat uw website gevuld zal worden met artikelen van de hoogste kwaliteit, zowel inhoudelijk als qua structuur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een advertentie op het internet te plaatsen en dat is zeker geen slecht idee. Echter, uw beleid om nieuwe klanten te trekken wordt vele malen effectiever uitgevoerd wanneer u het koppelt met linkbuilding. Als u bijvoorbeeld alleen maar gebruik maakt van advertenties dan zullen mensen uw naam alleen maar makkelijker gaan herkennen, maar ze zullen u niet per definitie gaan vertrouwen. Hoog in google komen te staan wekt echter wel veel vertrouwen op en dat is precies datgene wat wij u kunnen aanbieden. Als u onze hulp accepteert, vol kiest voor linkbuilding, dan zult u merken dat u hoger in de zoekresultaten komt te staan en dit zal u veel meer klanten op gaan leveren. Natuurlijk, u kunt bij Google zelf ook advertentieruimte inkopen. Op deze manier belandt u ook op de voorpagina van de zoekresultaten, maar bent u geen onderdeel van de natuurlijk gevormde zoekresultaten zelf! Hiermee springt u natuurlijk wel in het oog van een potentiële klant, maar het is nog veel beter als u helemaal bovenaan staat. Mensen zullen immers niet zo snel doorbladeren naar de volgende pagina, waardoor het echt van levensbelang is dat u goed op die eerste pagina staat. Wij gaan u daarbij helpen!

Linkbuilding bij 1 Good Designer

Door te kiezen voor linkbuilding van www.1gooddesigner.nl kunt u vele nieuwe klanten naar uw website halen. Zoals gezegd, doordat u alleen hoog in Google verschijnt wanneer klanten op zoek zijn naar zoekwoorden die met uw website te maken hebben, zullen er alleen maar mensen op uw website komen die daar ook echt willen zijn. Het is dus geen cijferspelletje dat we hier met u proberen te spelen. Het is niet alleen zo dat linkbuilding ervoor zorgt dat er meer mensen naar uw website komen, maar ook dat er meer mensen naar uw website komen die potentieel iets zouden willen kopen. Daarmee kunt u dus meer inkomsten generen. Linkbuilding houdt in dat uw website gevuld zal worden met goede artikelen, inhoudelijk van het hoogste niveau, gericht op het juiste onderwerp en geoptimaliseerd aan de regels van Google. Op die manier zal Google gaan inzien dat uw website te vertrouwen is en daarmee zult u een hogere plek krijgen. U ziet het, linkbuilding is de beste optie voor u om een goede reputatie te vergaren en meer klanten te trekken. Het is de moderne en zeer effectieve variant op de ouderwetse advertentie in de krant. Daarnaast maken wij gebruik van andere bedrijven die al jarenlang ervaring hebben met linkbuilding, zodat u zeker weet dat u bij ons het meeste waar voor uw geld krijgt. U hebt op andere website misschien al wel gezien dat linkbuilding ook op andere manier wordt aangeboden. Hierbij gaat het vaak om een soort wondermiddel: linkbuilding wordt uitgelegd als iets waarmee u binnen een absurd korte tijd ongelofelijk veel klanten kunt binnenhalen, zonder dat er echt significante tijd aan besteed wordt. Dit is inderdaad ongelofelijk, vooral omdat het simpelweg niet waar is. Linkbuilding biedt bij ons biedt u zowel op de korte termijn als op de lange termijn een ontzettende boost aan, maar belooft u geen onrealistische resultaten. De eerder genoemde bedrijven vatten linkbuilding op, op een zeer oppervlakkige manier. U krijgt geen kwalitatief goede, inhoudelijke sterke artikelen, waarmee u een goede reputatie krijgt. In plaats daarvan koopt u simpelweg links en artikelen die niets met uw website te maken hebben, maar slechts op zo’n manier zijn geoptimaliseerd dat ze Google even in de maling kunnen nemen. Dit effect neemt snel weer af en uiteindelijk blijft u met niets zitten. Linkbuilding bij 1 Good Designer is daarom altijd de beste optie!

Laat eens wat van u horen

Bent u nu geïnteresseerd geraakt in linkbuilding en wilt u wat meer weten over onze werkzaamheden, neem dan eens een kijkje op onze website. Hier kunt u ook een uitgebreide lijst vinden van onze klanten en de posities die wij hen hebben bezorgd in de resultatenlijst van Google. U zult al snel zien dat wij ontzettend veel mensen hebben geholpen in het verkrijgen van een mooie positie. Bel ons daarom eens of vul het contactformulier in!

Comments are closed.

Post Navigation