Microsoft Visual Studio 2013 Professional

Ontwikkel zelf apps met Microsoft Visual Studio 2013 Professional

Microsoft Visual Studio 2013 Professional geeft u toegang tot een nieuwe wereld. De wereld van de app is voor veel mensen namelijk even bekend als mysterieus. Smartphones zijn gemeengoed en daarop staan in veel gevallen tientallen, zo niet honderden icoontjes: er wordt dus massaal gebruik van gemaakt. Het is zelfs een werkwoord geworden, zoals bellen en mailen. Heeft u het wel eens gezegd tegen een vriend of kennis: ‘We appen!’? We hebben het dan over de chatfunctie, maar er zijn natuurlijk veel meer apps. Denk aan spelletjes, of apps voor recepten. Agenda’s bijhouden. Vliegers maken. Vuurtjes stoken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een app voor gemaakt. Met een eigen applicatie kun je voor de dag komen. Er zelf een ontwikkelen verdient dus aanbeveling. Maar: hoe doe je dat? Met Microsoft Visual Studio 2013 Professional is het mogelijk om makkelijk zelf apps te ontwikkelen.

Microsoft Visual Studio 2013 Professional vertaalt je ideeën

Als je een geweldig idee hebt voor een digitale applicatie dan is het mogelijk om deze unieke vondst daadwerkelijk om te zetten in een bruikbare app. Met name voor bedrijven kan het interessant zijn om apps te ontwikkelen. Aan het medium is een groot bereik gekoppeld en het is een moderne manier om je op een originele manier te kunnen profileren. Microsoft Visual Studio 2013 Professional biedt een uitgebreide hoeveelheid tools om zelf aan de slag te gaan. De software is eenvoudig te gebruiken en wat belangrijk is: de app die je ontwikkelt kan volledig uniek worden gemaakt. De apps die worden ontwikkeld met Microsoft Visual Studio 2013 Professional zijn geschikt voor het Microsoft Platform maar ook daarbuiten toepasbaar.

Multifunctioneel

Het softwarepakket is geschikt voor meerdere platforms zoals Azure, Windows en Windows Phone. Projecten, teams en stakeholders zijn makkelijk met elkaar te verbinden, waardoor het op veel manieren te gebruiken is en alle kansen biedt om zo dynamisch mogelijk te werken.

Comments are closed.

Post Navigation