Website maken

Een website maken hoeft helemaal niet duur te zijn, zelfs niet als u een professionele en goedogende website wilt… Metal Links biedt u een volledig unieke en speciaal ontworpen website aan, gemaakt door louter specialisten, voor een betaalbare prijs!website maken

Op onze eigen website kunt u direct een offerte aanvragen maar uiteraard kunt u ook eerst alles over ons lezen. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een website maken die hoog scoort in Google

Het hebben van een website is bijna een must tegenwoordig. Als mensen van u horen moeten zij eenvoudig en snel meer informatie over u kunnen vinden. Zonder website wordt u vaak niet eens als volwaardig bedrijf beschouwd en is de kans erg groot dat mensen voor een concurrent kiezen.

U kunt echter nog veel meer doen dan alleen het hebben van website. Wanneer wij uw website maken kunnen wij er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat uw website goed gevonden wordt in zoekmachines. Zoekmachine Google is verreweg de meest bekende en vaakst gebruikte. Wanneer u het voor elkaar krijgt om op bepaalde zoekopdrachten erg hoog te scoren (dat wil zeggen hoog in de lijst met resultaten te komen) levert u dit zonder twijfel een enorme toename aan bezoekers op.

Dit proces noemen we ook wel zoekmachine optimalisatie, een vorm van internet marketing, en is ook als losse dienst bij ons te verkrijgen voor als u bijvoorbeeld al een goede website heeft.

Volledig naar uw wensen een website maken

Aangezien al onze websites speciaal voor u worden ontworpen kunnen al uw specifieke wensen worden ingewilligd. U bent niet verplicht tot het kiezen van een lay-out, maar kunt zelf zeggen hoe u het hebben wilt! Wanneer wij uw website maken gaan wij net zo lang door met ons ontwerp tot u tevreden bent, pas dan zullen wij definitief bezig gaan met het afronden en plaatsen van uw webpagina.

Metal Links internetdesign bestaat nu zo’n 15 jaar en heeft in al die jaren ervaring opgedaan, daardoor is geen enkele uitdaging ons te groot en gaan wij graag voor u aan de slag!